miercuri, 25 martie 2009

silicoane, rad in soare argintii, silicoane..in zori de zi..

Albert Einstein spunea candva:"Incearca sa fii un om de valoare si nu neaparat un om de succes".


Putem sa fim atat oameni de valoare, cat si de succes? Pana la un punct, probabil ca da...dar cred ca vine un moment in care, pentru a ramane un om de succes, trebuie sa renunti la anumite valori. Si in acel moment iti dai seama ca esti pus in postura in care trebuie sa faci o alegere. Alegi sa ramai un om de valoare, sau vrei sa continui sa fii un om de succes?

Si cum succesul inseamna bani, iar banii sunt cei care ii indupleca pana si pe zei, ce alegem?

Astazi am ajuns la concluzia ca advertisingul nu este nici pe departe lumea aceea mirifica in care cunosti doar oameni agreabili, creativi si de valoare. Si pe cat de entuziasmata eram in fiecare zi ca am jobul perfect, pe atat de consternata ma gasesc acum in fata acestui monitor, incercand sa diger un fenomen lipsit de etica.


Am de ales intre a promova cea mai mizerabila cutuma a secolului XXI, singura care sfideaza atat legile naturii cat si cele divine, sau a risca sa ajung un om de valoare.
Cert este ca daca renunt la "succes", cu siguranta se vor gasi altii care sa renunte la valoare, si atunci nu am realizat absolut nimic. Umanitatea oricum se va autodistruge cu sau fara valorile mele morale, si asta pentru ca zilnic oamenii sunt intoxicati de media cu imagini false ale perfectiunii. Nu voi salva omenirea daca aleg sa am constiinta curata, pentru ca sunt altii care promoveaza de ani de zile astfel de tehnici nefiresti, dar cu siguranta daca voi incepe o astfel de actiune, vor mai ajunge si alti oameni (mai exact alte pitipoance) sa creada in acesti dumnezei, sculptori ai perfectiunii trupesti. Si atunci, ce aleg? Desigur ca ma gandesc la aproapele meu, care sunt "eu", dupa cum spuneam intr-un articol precedent pe care unii nu l-au agreat prea mult, dar in acelasi timp nu vreau sa contribui la un act imoral, care promoveaza nonvaloarea.

Asa ca, ma voi folosi de minunatul internet, si prin intermediul acestui blog voi spune deschis: Dragele mele capsunare (ca sa-l citez pe doctorul chirurg) silicoanele poate ca va vor ajuta sa va ridicati "tzatzele", dar cu siguranta nu va vor face mai frumoase. Si chiar daca veti alege modelul 755 CC, va garantez ca succesul va fi pe termen scurt.

Sa o iau cu inceputul.
Se ia o bucata silicon, marfa de calitate, fabricata pe vapor de un chinez care are acasa 5 copii si 2 saci de orez, se prezinta pitipoancei care a "tras" din greu sa stranga 2600 de euro, i se reaminteste ca garantia este pe viata, si in concluzie costurile de service nu va trebui sa le ia in calcul, i se prezinta 6 poze (inainte/dupa) facute cat se poate de minunat in Pshotoshop ( pentru ca adevaratele fotografii postoperatorii arata atat de mizerabil incat nu ar convinge nici macar o scandura ca are nevoie de sani), i se da Vetutei posibilitatea sa aleaga ce fel de incizie doreste (verticala, orizontala, sau "mamelonara") si se incepe treaba. Mentionez ca, in cazul de fata, "publicul tinta" il reprezinta femelele intre 18-30 de ani capsunare (exclus barbatii tip Naomi, pentru ca acestia au alte asteptari), femei second(-hand), care nu pot sa dea foarte multi bani pe implanturi, dar care au nevoie de uger nou, pentru a putea sa pasca linistite cu vreun bou, prin Spania.
Vetuta, saraca de ea, fata de Bucuresti, sau din zonele limitrofe, vede pliantul, vede pozele, vede pretul, si deja isi vede visul implinit. Si ce face Vetuta mea? Vine la domnul doctor, trage aer adanc in piept, si iese de acolo tunata si pregatita sa survoleze ca musca la rahat. Este minunat, cu atat mai minunat cu cat sunt atatea Vetute, doritoare de mai "mult". Si asta nu e tot. Daca nu ai posibilitatea sa-ti faci un implant, nici o problema, organizam si concurs. Tot ce trebuie sa faci este sa arati bine (dar vezi sa nu fii prea dotata) si sa-ti faci cont pe site, sa participi consecvent la discutii pe forum (ca in ziua de astazi,pana si Vetuta are blog, fiind activa de felul ei si in aceasta privinta), si sa castigi prin "tragere la sorti" o minunata pereche model 34C 22T. Domnul doctor te tuneaza, noi te bagam in caravana, dupa ce iti revii din amorteala, si te plimbam prin tot orasul, sa vada multimea ce face tehnologia in fata lui Dumnezeu. Eventual iti punem si un mar in mana, un sarpe de gat, si treaba este gata. Dar peste 5 anisori, cand Vetuta noastra o sa fie suficient de pregatita financiar ca sa se aseze la casa ei, sa faca 2-3 plozi si sa puna de-o ciorbita, ceva o sa se schimbe. Si nu ma refer la pungile de sub ochi (pe care apropo, le poti rezolva tot la domnul doctor), la aripioare, sau la celulita, ma refer la alea 2 bucati de pepeni, care subit au inceput sa ti se lase. Apoi tu Vetuta mea, credeai ca pielea isi mentine elasticitatea pe termen nelimitat? Pai te-ai inselat draga. A venit timpul sa le scoti, asta daca nu cumva iti doresti sa ajungi ca domnisoara din imagine, sau chiar mai rau.

Asa ca Vetutele mele, ar fi cazul sa va bagati mintile in cap, si sa incercati si varianta cu "capsunile", nu de alta dar s-ar putea sa iesiti mai sanatoase din toata aceasta aventura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu